Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 23 januari 2009

Blivit sövd

Elias var fastand från klockan 4. Detta innebar i verkligheten att han inte ätit eller druckit sedan kl.22.30 igår kväll, så han var på ett uselt humör i morse när jag väckte honom inför en undersökning som skulle göras kl.8.30. Denne blev ej gjord eftersom personen som skulle genomföra undersökningen var ledig idag. Sen fick vi veta att sövningen inte blev av förräns på eftermiddagen. När Elias fick höra detta blev han ännu mer arg och sur. Fick ett dropp som underhåll. Halv 2, blev det då äntligen dax.
Allt gick enligt planen bra förutom att Elias skrek på uppvaket av hunger. Ville komma ner till avdelningen direkt och äta mormors mackor. Han lyckades... Sen han äteit 3 stora mackor och ett stort glas O´boy blev han mildare i tonen.
Christer fick upp honom ur sängen och gick ner till skolan, men Elias bara grät och hade ont i magen så han fick hoppa ner i sängen igen.
Jag och Karin (mamma till Isabelle) gick till affären och handlade kvällsmat och annat gott till att ha på vår "fredagsmys" på avdelningen. Chrille hämtade lite rött vin, brieost och popcorn hemma.
Han fixade så tjejerna kom hem till mormor. De var och såg Disney on Ice i Malmö. De var helt lyriska så bra det var. Sedan när de sett färdigt sov de över hos mormor och morfar.
Vi fixade så gott det gick i köket med maten vi handlat och flera föräldrar pratade en stund på maten.
På kvällen mådde Elias bättre än han gjort på hela veckan och var stundtals glad och skrattade. Orkade dock inte vara uppe mer än en liten stund vid maten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar