Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 17 januari 2009

Sova sova säng säng säng

Elias la sig tidigt igår kväll. Innan nio. Ändå så sov han till strax innan nio, åt frukost och sen somnade han igen i soffan och sov länge. När han vaknade gick han in i sängen och sov vidare. Han vaknade inte förräns jag sa att han var tvungen att vakna för att Anton var på väg hit - då var klockan 3. Var hängig när Anton var här. Sömndrucken.
Chrille, Beatrice och jag fixat födelsedagspresent till Louise. När vi kom hem var Elias liggandes i soffan och sa att han var trött och hungrig. Vi ät kräftor (igen) till förrätt och sedan kycklingfilé.
Efter maten hängde vi alla framför TVn och såg Lets dance. Elias somnade i halvlek i soffan. Sov trots att våra grannar tittade in. Hannes som är hans kompis lyckades inte väcka honom.
Idag har han sovit mer än han varit vaken. Jag frågade honom om han är ledsen och då kom tårarna fram. Är ledsen för att han inte orkar någonting. Känns lite som hans kämparglöd är på väg neråt. Svårt att veta vad hans trötthet står för. Han har ingen feber och ser inte så blek ut som om han skulle behöva blod. Vi får avvakta tills i morgon och se om han är piggare då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar