Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 18 januari 2009

Ont och mår inte alls bra

Idag orkade Elias ingenting. Har riktigt ont i ryggen och i huvudet. Panodilen hjälper ingenting. Vi ringde in till avdelningen. Läkaren skulle ringa tillbaka, men Elias mådde så dåligt att vi valde att åka in istället.
Väl där blev det snabb hantering. Nål sattes i porten direkt utan att han hann få emla. Vi kunde se att de blev stressade av att se hur han mådde. Hans blodtryck var högt, var klart smärtpåverkad och hade svårt att titta. Så det togs prover och sen en akut CT av skalle och rygg. Elias fick morfin mot sina smärtor och det tog ganska långt tid innan det hjälpte. Är mycket sugen på räkor, så det fixade vi som han åt.
Proverna var bra och det första utlåtandet på CTn var också bra. Så ingen vet vad detta är och vad det beror på. Elias är inlagd igen. Fick ytterligare en dos morfin i kombination med en panodil eftersom han började få ont igen efter 4 timmar. Trots detta valde vi att gå på permission och sova hemma och komma tillbaka i morgon bitti. Men om han inte mår ok så får vi åka in igen innan dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar