Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 12 januari 2009

Söndagsfrukost

Bullarna fick komma in i värmen sedan de varit kylda i bilen under natten, innan de gräddades i ugnen. Kokade mycket kaffe och plockade fram lite smått och gott plock till. Eld i spisen och lite tända ljus - sen började våra vänner droppa in. Tyvärr ringde några och sa att de blivit sjuka. Maries dotter Alma hade fått feber och förkylning och Marianne maginfluenza? Elias tränare Ola och hans pojke Linus (som tränar i LUGIp99) kom först, sen kom..."Sven-SturesPoporkester" Jesper (Jättekul! Haha), Camilla, George, Andreas, Ola, Helene, Maria, Esmeralda, Simon och Isabella. Gott med frukost med mycket kaffe till. Härligt och mysigt! Extra kul var det dock att Jesper kom! Vilket annorlunda sätt att lära känna nya vänner på. (Vi plankar in på en kulig popenrollkoncert och sen upptäcker "Sture" det via nätet och hamnar på vår blogg och... på den vägen är det). Elias var riktigt glad över sina gäster. Det här får vi definitivt göra om!

Familjen Jern stannade en lite längre stund och lekte. Jätteroligt!

Jag var lite trött efter mitt arbetspass och halvsov i soffan sen från och till. Louise hittade hem till slut sen hon åkte till sin pojkvän i går.

Elias har varit på gott humör hela dagen. Haft ont i kroppen av Vincristinet han fick i måndags. Men det gick över när han fick en Panodil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar