Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 9 januari 2009

Elias hälsar på mormor och morfar. Kräftskiva

Vaknade och var ledsen direkt när han vaknade. Allt var fel och blev fel. Han standardsvar om man frågar honom något är "Jag bryr mig inte". Medicinerna gör att han inte är sig själv. Blir "besatt" av mat och blir ledsen. Läkarna har sagt att han kan bli arg, men han har mest reagerat med mattankar och ledsenhet. Om 3 veckor ska han förhoppningsvis slippa att ha det så här - om vi tolkat medicinschemat rätt.

Idag ville Elias hälsa på mormor och morfar. Innan vi lämnade honom där körde vi förbi Game, och han hittade vad han sökte i spel. Kalas.

Upptäckt att han har börjat få en tendens till att få hår. Kan ana lätt att det kommer en liten millimeter som är av bebisfjunskvalité. Ögonbrynen är glesare med de finns. Ögonfransarna är klart glesare och har stora "luckor". Men det kommer tillbaka.

Medan Elias var där passade vi på att köra till stugan och hämtade en del av soffan (2:an) som vi behöver till ovanvåningen efter "Jessicas" ommöblering. Sen handlade vi lite gott pålägg tills på söndag... Jag ska jobba i morgon eftermiddag fram till söndagmorgon kl.7, så det gäller att vara förberedd på lite besök.

På kvällen hade vi kräftskiva - en något sen (eller tidig om man så vill). Det blev ju ingen i höstas, så... Elias har tjatat om dessa kräftor i flera veckor, så när jag var och handlade på Netto och det låg några paket i frysdisken... Ja, då handlade jag dem. Jisses vilken tur, för det var nog de godaste kräftor vi ätit någonsin. Mumselimums! Elias och Beatrice tog sig en nattakräfta som Louise hoppade över. Det är ganska bra att Elias har önskekost, för han kommer med många förslag. Väldigt varierande förslag. Toppen, för det är oftast det som är problemet med att laga mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar