Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 4 mars 2009

Elias & Beatrice

Beatrice får bli Elias följeslagare under den här veckan. Inte mindre än 5 st i hennes klass har drabbats av maginfluenza. En risk vi måste minimera att någon av oss drabbas av! Så det blev till att ta sig till sjukhusskolan och göra sina uppgifter där istället ihop med Elias. Det gick bra. Elias tyckte nog det var lite kul att hon var med honom för han visade stolt och förklarade för henne det han kunde och hon behövde hjälp med.
Simträningen var också kul att vara på idag. Elias var i sitt esse och hade riktigt roligt med lillasyster. Tog i så att Beatrice la sig raklång brevid bassängen och orkade inte ta sig upp utan att jag fick bära henne in i duschen. Elias klarade sig helt själv med påklädningen.
Efter simningen ramlade de in på skolan igen och var urhungriga. Vägrade ta sig därifrån utan att ha ätit. Jag fixade lite korv och vårrullar från rosa kiosken. Oj, vilken aptit de hade! Tyckte de hade så trevligt i skolan att de ville stanna lite till, men jag tyckte de jobbat på bra, så efter ett tag fick de ge med sig.
Väl hemma somnade jag i stolen framför TVn innan Bea skulle till gymnastiken. När vi kom hem igen körde Elias och Chrille till handbollen och hälsade på. Kul! Vi hoppas kunna vara lite mer delaktiga med att hjälpa till framöver med lite av varje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar