Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 18 mars 2009

Stigande levervärden & Lugi p99

Eftersom Elias inte kan äta och mår illa hela tiden och funderingar om han fick behålla sina mediciner igår kontaktade vi dagvården. = In för provtagning. Satt i avdelningens kök och tog en kopp kaffe medan vi väntade på provsvaren. De flesta vi träffade medan Elias var inlagd var där... Trevligt att träffa dem, men det skulle vara klart trevligare om det var under andra omständigheter. Men alla blev glada över vårat inköp och ser fram emot när vi ska ta dit det och ha kalas.
Provsvar; Det visade sig mot vad läkaren trodde - stigande levervärden. Orsak till illamående??? Magkatarr? Oro? Annat? Kom fram till att Elias få ta om sin dos Metrotrexat ikväll igen, få illamående medicin och ny provtagning på fredag igen. Efter det ställningstagande till fortsatt behandling...
Pratade med Elias att han måste samla sig och ladda mentalt för vi skulle hälsa på handbollskillarna när de tränade. Oj, vad glad han blev över att få hälsa på! Han såg inte alls ut att må dåligt där, men väl inne i bilen på väg hem "rasade" han igen. Men mådde ändå ganska ok sen innan han somnade för kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar