Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 2 mars 2009

Hudutslag på magen och armarna

Elias mådde lite si så där i morse, men efter en frukost på två mackor blev han klart piggare. Fick eld i baken när han såg att det skulle vara en bra film på Tv 12.40 och jag sa att han måste göra lite skolarbete först.
Upptäckte att han fått otäcka kliande utslag på magen och på armarna. Är öm i huden. Chrille körde iväg med honom direkt. Han skulle ju ändå in och ta nya prover idag. Läkarna skrev ut Tavegyl (klådstillande) och kortisoncreme. En biverkan på metrotrexaten - vad annars? Vi börjar fatta läget. Ingen medicinering utan någon form av biverkan - tyvärr. Dagens positiva: Alla hans blodprover var bra.
Kan ta sig upp och ner för trappan - kryper eller hasar på baken. Men han kan!
Chrille skurit sig regält i pekfingret. Slant när han höll på med mattekniven. Blodet rann och benet tog emot. Plåster, högläge och sen soffläge. Örk!
Flickorna och jag var på baletten och kom inte hem förräns vid 8. Jisses vad vi är trötta och matta. Känns som man är på gränsen att bli förkyld. Kanske ett svar på jukkasjärvirummet på avdelningen?
Under veckan ska vi försöka ta oss ut till Media Markt och fixa lite kuligheter till avdelningen. Vi har ju fått en kontakt där via vår blogg. (Suveränt!). Jag har fått hem lite nya grejer att göra fler änglar - så nu finns det massor ursöta igen.

1 kommentar:

  1. hej det är samme kan jag och mamma få träffa elias om några dar mvh //samme och marit

    SvaraRadera