Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 20 mars 2009

Huvudräkning, Kristoff och Figge

Elias mådde helt ok i morse när han vaknade! Jag cyklade iväg med Bea till skolan och sen fixade vi lite fredagsmys till sjukhusskolan. Elias tog själv sin rullstol och körde upp till dagvården för provtagning innan han kom tillbaka till skolan. Där blev det mest matte och lite annat smått och gott. Fröken Agneta drillade oss alla med huvudräkning - och det är helt otroligt, men hon lärde även en "gammal hund som mig" att räkna (bättre). Elias underbara pianolärare, Kristoff kom och hälsade på under lektionen och han hittade ett gammalt verk han gjort. Han är ju arkitekt och på en hylla stod Domkyrkan i pappersmodells. Kul! Vi blev alla imponerade. Alla mumsade vi på fikan innan vi fick provsvaren - ganska ok blodvärde, och levervärdena - del hemolys (trots att Elias fick ta om proverna en gång). Så vi får avvakta tills på måndag då det ska tas nya prover.
Elias var på gott humör och ville verkligen åka ner till träningen och ha med sin boll. Så Chrille fick pumpa den innan de stack iväg. När han väl kom hem var han så glad! Härligt! Figge tom ringde hem och berättade hur bra han tyckte Elias ändå var efter omständigheterna. Han är för go!!!
Beatrice följde med sin kompis Tova hem efter skolan och lekte. Louise åkte till stan med sin kompis och botaniserade i affärerna innan de gick på bio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar