Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 11 mars 2009

Skolkat från sjukhuset

Elias är pigg av sin "bloodyMary" han fick igår. Men äter dåligt! Några tuggor är allt han får i sig/gång när han försöker äta. Klöks en del.
Idag tog vi en utflykt till Ystad för att titta på en pool. Tänkte att vi kommer att införskaffa en sådan så Elias kan få möjligheten att träna upp sin muskulatur så mycket som möjligt, så fort det bara är möjligt. Så han kan komma i form och cykla, springa, hoppa och bara klara sig själv. Klä på sig själv... Men det är mycket att tänka på!!! En pool är hiskeligt dyr, så det gäller att välja rätt från början och hitta det bästa totalpriset. Ska det vara en murad, liner pool, glasfiber??? Hur stor får vi plats med? Tillbehören? Det är rena djungeln och man blir helt förvirrad!
Idag har jag snurrat änglar. Sökt kontakt med "mediamarketkontakten" som snart är tillbaka på jobbet efter en liten semester. Handlat lite mat...
Vi är alla helt trötta. Chrille och Louise håller nu på att bli störtförkylda - Bea har smittat honom. Elias är trött av sitt och jag är trött för att vissa nätter kommer verkligheten ifatt en och man kan bara inte sova hur mycket man än vill.
I morgon är det dax för P-asperginaset igen. Den som Elias får som spruta och som gör ont - den som ställde till leverhaveriet. Elias är nervös och sa till mig att jag inte får lämna honom ensam medan han sover, måste hålla om honom hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar