Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 17 mars 2009

Media Markt & kräks

Elias vaknade igen av att han mådde illa. Fick i sig lite o´boy och somnade sen om igen i soffan och sov ett par timmar till. Så vi bestämde att det blir ingen skola idag för Elias och Beatrice. Chrille har sin bonnaförkylning och ligger mest han med.
Vid middagstid bestämde vi oss för att se om vi kunde fixa lite kuligheter till avdelningen, så vi körde iväg till MediaMarkt. Vilken djungel av grejer det finns! Men vi fick fantastisk service och de var alla urtrevliga. Så vi kom därifrån med massor av fina kuliga saker. Alla änglapengar gjorde vi av med på ett bräde. Tack alla Ni som gjort det möjligt så vi kunde handla till de sjuka barnen på avdelningen!!!! När vi åkte därifrån kändes det kalas, så vi bestämde att ett kalas måste vi ha i samband med att vi lämnar över kuligheterna till avdelningen. Med tårta, ballonger och andra godsaker.
Pratade med mamman som jag lämnat godis till inför helgen till barnen (en hel kass)- och hon berättade att de blivit jätteglada och att allt tog slut.
Idag hade Elias bestämt att det skulle göras hemmagjorda hamburgare. Han åt en halv liten, sen var det stopp. Tog sina tabletter nån timme senare. Idag är det både Purenetol och metrotrexat ("rävgift" båda två). Efter 30 min spydde han upp alltihop. Hamburgaren hängde med ut.
Så idag har han knappt fått i sig någonting i matväg. Några skedar naturell yoghurt, några tuggor på en korv sen inget mer. Det är synd, för han vill så gärna, men det är inte så lätt när man mår illa och klöks hela tiden.

1 kommentar: