Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

måndag 16 mars 2009

Trött

Mådde inget vidare i morse heller. Hade svårt att äta något. Klöks och mår illa.
Beatrice fick gå till skolan idag, trots att hon inte ville. Känner sig inte helt bra från sin förkylning.
Elias och jag gav oss iväg till dagvården för provtagning. Och sen ner till sjukhusskolan. Elias la sig i soffan som finns där och somnade direkt. Sov i över 2 timmar. Ändå hade han bra blodvärde. Konstigt. Så jag bestämde att vi fick åka hem igen. Träffade på Jessica som lovade att köra oss hem. Medan hon hämtade bilen träffade vi på Elias handbollstränare Åsa och hennes kollega (tror vi) och hon följde med och hälsade på i skolan och tog med sig några små änglar till sitt jobb.
Det blev en fika med Jessica innan Bea och jag körde till Limhamn på balett. Hon mådde fortfarande inte bra, har ont i huvudet, men vi bestämde att vi åker in och provar att dansa eller titta på så hon inte missar inför sin uppvisning på Palladium i Malmö. Idag var det kluriga nya saker som skulle läras in. Men hon fick avbryta pga av huvudvärken.
Väl hemma fick hon en Panodil och blev bättre för en kort stund, så hon får nog stanna hemma nån dag igen.
Elias var hyfsat pigg en stund på kvällen, men fick illamående, klökningar och kraftiga rapningar igen. "Sprang" fram och tillbaka till toaletten. Näsblodet började så klart igen... Så det blev till att ta fram salvan som han tycker så illa om. Ledsen och vill inte vara ensam. Men vill inte ha kramar för de gör för ont - har ont i skinnet. Det känns urjobbigt att inte kunna trösta med kramar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar