Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

torsdag 5 mars 2009

Skolkalas


I morse bakade vi bullar med solrosfrö och rulltårta. Bara för att överraska fröken Agneta på sjukhusskolan som fyllde 61år. Hon är så gullig och hjälper barnen på ett helt fantastiskt sätt och är alltid lika positiv och givmild. Så vi och Karin och Isabelle grattade henne med att bjuda på fika och en enkel bakelse till lunch.
Kl. 11.00 var det baddax...men samtidigt hade vi en tid till Diabetesläkaren med flickorna. Upps! Så vi ändrade planerna snabbt och bokade om badet till 13.00.
Beatrice fick godkänt i protokollet med sin diabetes. Allt bra! Louise fick boka om sin tid.
Innan badet firade vi Agneta med skönsång och fika och tulpaner. Vi hade hur mysigt som helst.
Tobba kom också förbi och hälsade på i skolan och lämnade sin bok - Actions of Antimicrobial Peptides and Bacterial Components in Inflammation. Hon disputerar nu fredagen den 13:e. I sina acknowleddgements skev hon bla:" To my hero; Elias Edengrand, the strenght, and love, that you endourish, you are my hero and I hope you enjoy my endless lipstick kisses on your cheak beacurse they will not stop!" Ahh, så gulligt!
Isabelle hängde med i badet och alla de 3 hade hur kul som helst och njöt i fulla drag.
Efter badet följde de med oss en kort sväng hem. Louise hade en klasskompis med sig hem. En lugn kväll...om man bortser från barnens magläten som tog en ändlös väg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar