Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 25 mars 2009

Ultraljud och Landslagströja

Började med ett ultraljud för att kontrollera lever, gallblåsa & bukspottskörteln. Allt såg normalt ut förutom att det såg ut som att det låg vätska runt gallblåsan. Detta kan vara en anledning till dom förhöjda levervärdena. Efter ultraljudet så fick vi vänta, vänta, vänta & vänta men sedan så kom doktorn in och berättade allt som dom klurat på. Vi står kvar på samma ställe och vet fortfarande inte säkert varför Elias är illamående och trött. Vi åkte hemåt och jag lämnade av Annette & Elias för att sedan åka till Apoteket & hämta Elias nya LUGI träningsoverall. Det var kanonsnygg! Ska lämna in den för namntryck på jacka & byxa nu när vi vet att storleken stämmer. Svängde in om skolan & hämta upp Bea som hade en present till Elias i väskan. Det var Bea´s skolkompis Tova som hade fått en grej från pappa Henrik. Ni kan tro att Elias ögon höll på att poppa ut när han såg vad Bea hade med sig hem!!



Henrik har på nått sätt fixat landslagets matchtröja nr 7 (Jernemyr) med samtliga autografer?! Underbart! Fattar inte hur han lyckats men Elias är stolt som en Agaspis! Först den nya overallen och sedan denna tröja. Vi vill bara tacka alla involverade i detta projekt, Henrik såväl som spelarna. Nu j-vlar får ni kämpa på!

1 kommentar:

  1. Men vad schysst handbollslagey ger en tröja med autografer, Elias.. Det finns visst många som tänker på dig...*Kramar till er alla i familjen*

    SvaraRadera