Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 21 mars 2009

Fest

Idag var det stora städardagen (som vanligt). Jag städade, tvättade och fejade i 190 medan Chrille fixade med däck ihop med morfar. Målade i hallen innan Chrille fogade golvet klart.
Sen skulle Bea på kalas. Jag hade glömt att fixa kakor till henne som jag tänkte vi skulle baka - men så är det. Vi har bara för mycket att hålla reda på och det mesta är i "kaosartat" tillstånd. Det är inte lätt att flytta, totalrenovera, bo ett halvår på sjukhus, ha 3 sjuka barn, 2 hundar och få ihop allt till ett ok flytande liv... Men viljan finns. Vi kämpar på så gott vi kan.... Men helst av allt vill vi ha ett normalt liv UTAN en tanke på sjukdomar överhuvudtaget!!! Nu är det; -Hur mår du?, -Har du tagit blodsocker?, -Har du tagit dina tabletter? -Nu ska vi åka och ta prover. -Hjälp med påklädning. -Vad vill du ha att äta? -Du måste äta! =Varje dag! Usch! Vi verkligen läääängtar till ett normalt liv med vanliga vardagsbekymmer och alla glädjeämnen som finns där!
Efter Beatrice varit på kalas körde vi en snabb sväng till avdelningen. Vi skulle vara mammarattsi. Svampbob skulle komma och hälsa på Isabelle som hennes faster ordnat som en överraskning! Hon skrattade hela tiden! Beatrice sa att det var en konstig robot. Tyckte det var kul att ha träffat honom på riktigt!

Elias var bjuden på fest hos Tove i sin klass. När vi kom från sjukhuset stod Elias och väntade utanför. I 2 timmar var han där, innan han ringde och ville hem igen.
Vi fick besök av min gamla klasskompis Petra Norstedt och hennes dotter Tyra. Käkade lite mat och fikade på en god kaka hon bakat. Babblade hela tiden.
Det blev ändå en tidig kväll innan vi somnade.

2 kommentarer:

  1. Roligt att ni träffade Svampbob fyrkant..*S*

    Många kramar till er alla.

    //Annie i Örebro

    SvaraRadera
  2. det var så mysigt att få träffa er idag......Längtar redan tills nästa gång...Kram

    SvaraRadera