Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 28 mars 2009

Handboll

Elias har legat hela natten och gnytt av smärtor, men vägrat ta smärtstillande - vill inte ta mer medicin än nödvändigt, blir illamående av dem. Men närmare lunch fick han ge med sig och ville ha morfin. Oturligt nog gick flaskan sönder och Chrille fick fullt upp med att ordna ny. Först fick han åka till sjukhuset för att få ett recept, sen ner till Mårtenstorget till apoteket - som inte hade det hemma och därefter tillbaka till sjukhuset och vänta på att en läkare ordinerade att hans kulle få med sig hem till Elias. Sen fick han smärtstillande. Då blev han som förvandlad. Han blev pigg och hade inte ont det minsta. Ville absolut gå på Lugi handbollsmatch. Tobba ringde och hon hörde att jag var ledsen, så hon kom hit. Gav Elias ett antikt bedjekort från Frankrike och han fick låna en "lyckoamulett" som han ska lämna tillbaka när han blivit frisk. Han blev glad för detta och satte dem i vitrinskåpet där alla kan se dem.

Tvingade i sig en halv macka och sen åkte de iväg. Han orkade inte se hela matchen, och mådde riktigt dåligt när han kom hem, men var ändå glad för att ha varit där. Alla var så gulliga mot honom nere på arenan. Träffade Figge och de andra i laget.
Mådde inget vidare under hela kvällen och var orolig och vände och vred sig. Orkade inte se på TV, men orkade heller inte lägga sig och sova i sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar