Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 24 maj 2009

Dagarna går

Dagarna går fort och Elias mår bara bättre. Igår var han på fest hos grannen och han lekte med Hannes, Assar, Bea och storebror Anton precis hur mycket som helst. Orkade ta sig fram och tillbaka mellan husen med bara lite hjälp med stöd upp för trapporna. Han tom sprang lite mellan varven och han var så glad! Nästan som han var på väg att bli frisk efter en influenza eller nåt i den stilen. Det var så härligt att se honom att verkligen leka på riktigt.
I morgon tänkte vi att han ska gå i skolan på skolan med sina kompisar i klassen under förmiddagen innan vi ska in till sjukhuset för provtagning och få besked om levern, fortsatt behandling eller inte. Dvs "domen". Så vi är nervösa! Ändå känns det som om man vet svaret innan. Vilket svar det nu än blir, så känns det oroligt. Det är så pressande med denna oro, väntan och att se Elias så sjuk. Vi önskar oss verkligen ett mirakel!
Vi sov från och till ganska länge idag (pga sen fest). Men sen fick vi storfrämmande av Elias handbollstränare Ola och Åsa, handbollskompis Linus och storebror Niclas. God frukost med massor av babbel och mys. Vilka fantastiska människor! Elias bröt ihop lite eftersom det bröd han tänkte sig till frukost tagit slut. I den situation vi befinner oss i så var det bara till att köra iväg mitt i allt och handla - så han får nåt i sig. Annars är det helt kört.
Bea höll på att missa ett kalas, men det ordnade sig. När vi hämtat upp henne skulle Chrille och jag fixa lite present till Elias födelsedag, men det gick inte som vi tänkte oss. Men jag hittade lite CD-skivor med skön musik. En box med klassisk musik, en Björk skiva, en Ted Gärestad skiva och en Smokie skiva...Ja, jag vet inte de nyaste, men jag gillar dem verkligen. Speciellt Björk... eller allihop. Hade egentligen Björk sedan tidigare men den har försvunnit och den är ju bara så fantastisk.
Hannes och Ola var här idag och lekte med Elias. Kul! Han blir på så gott humör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar