Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 16 maj 2009

Revinge

Vincent under picknicken.
Beatrice hittade en kulig jordgubbe.
Tre tjejer som brukar leka med varann när storebrorsorna spelar handboll.
Marina kollar så killarna inte ska skada sig på det här hindret, kallat "k....knäckaren".
Lagfoto. Kan ni se Elias?

Elias vägrade att äta frukost. Så det blev till att "tvinga" honom... ca en halv dl yoghurt, annars blev det inte till att åka ut till Revinge där Lugi p99 hade sitt läger. Efter tårar och konflikt kom vi iväg. Hamnade i hallen där killarna spelade match. Efter detta skulle pojkarna gå hinderbanan i sina lag. De var riktiga kämpar. När sista laget kommit i mål blev det picknick med föräldrarna. Jättetrevligt, även om vädret var otäckt nära att börja regna. Lite droppar kom, men det hindrade inte att det blev hur mysigt som helst. Vilka ledare laget har, riktigt fina killar, härliga syskon och urtrevliga föräldrar! Vi längtar till Elias kan vara med på "riktigt" så vi kan vara lite mer aktiva, för det är riktigt kul att vara med.
En kort sväng in om avdelningen för provtagning och ställningstagande till sond. Proverna var ok, men ingen sond. Fick piller mot illamående istället.
I samma veva som de kom hem, åkte vi till familjen Rosencrantz - våra kära gamla grannar för att fixa middag gemensamt. Elias fick i sig en hel köttbit på 3x3cm och lite ris. Sen lite godis när vi såg på melodifestivalen. En skön avslutning på en lugn dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar