Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

torsdag 14 maj 2009

En bra dag


I natt har Elias sovit en hel natt! Han tom sov till klockan 8! Och det var jag som väckte honom. Han hoppade direkt ur sängen och satte sig framför datorn, medan jag fixade frukost, tog fram medicinen och tog fram rena kläder. Inte ett ljud om att han inte mådde bra. Han såg sååå fram mot att "gå i skolan" med sina kompisar via skype. När klockan var halv nio ville Elias att jag skulle ringa skolan. Var var de? Och han pratade med Marianne. Klockan 9 blev det skypeskola. Oh, vad han njöt! Han klasskompisar verkade också tycka det var kul. Ni kan inte ana vad glad Elias var! Han är en totalt annan kille idag! Så glad har vi inte sett honom på riktigt länge. Tror att det slog högre än att träffa vilken kändis som helst. (Han längtar till i morgon!)
När skolan var slut var vi iväg igen och tittade på pool. Suck, vad det är klurigt och sjukt dyrt! Alltså...status Q.
Louise behövde ett par nya skor, så vi åkte iväg - lite väl sent, så affärerna stängde innan vi hunnit prova så många. Men, vi kom på att hon hade nog några som står i hennes garderob ouppackade. Det får duga tills vi ger oss ut en annan dag. Vi hade en kul stund ihop och stannade på vägen hem och köpte vars en MC glass med chokladsås som vi mumsade på när vi kom hem. Jag tänkte läsa Povel Ramels Grynkorv högt för barnen medan de åt glass, men kunde inte hitta texten på google. Visst är det konstigt!? Google som annars hittar allt.
Just nu ligger Elias i soffan och myser framför Knight Rider innan han ska hoppa i pyjamasen.
Summa summarium idag - en bra dag. Skönt.

3 kommentarer:

  1. Härligt att det finns bra dagar, de ger styrka till de sämre.
    Vi har också haft en bra dag idag, första dagen sedan augusti som Erik inte varit på sjukhus... det är värt att fira.
    Vi tänker på er och följer er via bloggen.
    kram Erik, Elin, Elsa Maria och Fredrik

    SvaraRadera
  2. Så godt å lese at det har vært en god dag, måtte det bli fler av de!!! Kjempesmart med skolen rett hjem i stua, fantastisk at de faktisk gjør såpass for elevene sine :) Sånt gjør meg glad!!

    Håper dere finner en pool som passer, både i størrelse og pris :o)
    Dere har jo egentlig fortjent verdens største basseng....alldeles gratis!!

    Her har vi hatt konfirmasjon i helga og det gikk fint. Nå er det jo snart 17 mai her i Norge og det feires med brask og bram :D

    God helg til dere alle, måtte dette bli nok en god dag!!!
    Varmeste klem fra Lena

    SvaraRadera
  3. VAd underbart att det går att lösa på detta sätt med teknikens värld. Tänk vad det lilla kan göra barnets dag, fantastiskt! När min dotter var nytransplanterad (ny benmärg) förra våren så fick hon gå till skolan någon timma/vecka. Skolan hade då fixat ett rum som hon kunde gå in till direkt utifrån. Där träffade hon en fröken och en klasskompis som inte var infekterad. De fixade iordning rummet med bilder osv, helt fantastiskt och detta lyfte hennes dagar något fantastiskt. Ta hand om er! Kram Maria

    SvaraRadera