Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 5 maj 2009

Fullt fikande

Det ringde tidigt på dörren. Poolkillar som skulle komma på besök och göre en bedömning och lämna en offert, så småningom. Redan på morgonen fick jag ett sms från Sari & Pontus. De var inne på dagvården för att en kontroll av lungröntgen (som var bra). Efter det kom de förbi och fikade på en jordgubbspaj och vaniljsås som jag svängt ihop. Kul att se att Pontus ser så helt vanligt frisk ut!
I samband med att de gick, kom mormor och hennes väninna Berit. Vi behövde Eliasvakt eftersom Louise hade ett besök till sin läkare som vi skulle vara med på. På väg hem därifrån ringde mormor och meddelade att vi hade fått mer besök. Det visade sig att det var hantverkaren som vi haft mycket hjälp av och hans fru och lille son Oscar. Så det blev mer babblande och fikande på paj.
Middagen fick bli mums a la restör.
Då ringde min goa väninna Marit = Kom hit på en fika och babbla lite. Så hon, Robin och Samuel kom förbi och ...fikade. Babblade mycket om arbete och dess dilemman. Christers chef har fortsatt i samma anda som tidigare, men spetsat till det ytterligare genom att säga att de ska ses i rätten.
På kvällen var det House och sen var Elias så trött och ville lägga sig. Behövde hjälp att gå så vi gick ihop som tajta följa Johner in i sängen. Elias är ledsen och gråter över sin situation och undrar varför håret inte växer, hur länge han ska vara så dålig, trött och inte kunna röra sig normalt.

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar dag! Många vänner och mycket fika, precis som det ska vara. Visst gör det ont i en när ens barn är ledsen över sin situation, och med all rätt. Min dotter är ofta ledsen över sitt liv, vad hon har fått varit med om. Jag tror att det känner sig snuvade på det vanliga livet som vi alla vill ha. Men de är kämpar och helt fantastiska. Kram Maria mamma till Victoria och Marcus

    SvaraRadera
  2. ler...jisses det var inte lite besök den dagen......Jordgubbspajen var såååå himla god....Smakade Sommar!!!!
    Kommer gärna fler ggr o hälsar på;o)Elias såg så pigg ut dessutom:o)))Go´påg!

    Ni e oxå välkomna hit när ni orkar o vill//Kram Sari
    (kontonr glömde vi....please...sms:a det)

    SvaraRadera