Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 10 maj 2009

Tårar! ... och Palladium.

Så här glad är Beatice alltid när hon får träna balett! Detta är verkligen det bästa hon vet. Och duktig är också till på kuppen, men sen har hon ju tränat aktivt sen hon var 3 år. Hon fullkomligen lever i sina balettskor även hemma.
Flickorna håller på att fixa till sig i logen innan de ska uppträda. Visst är de helt bedårande! Riktiga stjärnor!
På golvet så äger de scenen! Beatrice älskar att uppträda! Inte nervös ett enda dugg. Har frågat i flera månader när det är dax och räknat dagarna innan det var D dagen. Är så stolt och berättar för alla att hon uppträtt på Palladium 6 gånger med fullsatt salong(där Carola slog igenom som artist i melodifestivalen).

Våra tårar rinner... Alla tankar kretsar kring Evelina som kom till himlen igår. En tjej som fick samma diagnos som Elias några veckor efter honom. Vi har tillbringat de flesta dagar tillsammans på sjukhuset... Stöttat och funnit varann. Evelina var alltid så otroligt pigg, glad och lyckades alltid få en på gott humör. Några gånger satt vi i köket och gjorde änglar tillsammans. Hon gillade dem verkligen. Hade bestämda åsikter om vilka som var finast. Pratade i ett kör! Vi kramades innan hon skulle isoleras. Det sista jag såg av henne var där genom fönstret när hon blivit isolerad. Vi kastade slängpussar till varann. Cilla, Fagge, Emelie och Joacim -Ni finns i våra tankar och vi önskar ge er de största varma kramarna.
Elias har haft ännu en natt fylld av oro och vakna timmar. Klockan 6 gav han upp kampen om att kunna sova och gick upp och la sig framför TVn. Lyckades åta en hel macka till frukost. Bea och jag åkte till Flyinge plantskola (innan beskedet om Evelina kommit) och köpte några rosplantor. Strax efter vi kom hem kom Ola förbi och hälsade på Elias. Toppenhärligt! Det är precis vad Elias behöver! Kompisar som kommer förbi och hälsar på.
Beatrice uppträdde på Palladium igen och hon var alldelles bedårande, så klart! Storasyster Louise följde med och min kära vän Lillemor. Två timmar långt program med dans. Härligt att vara där, även om denna dagen känns så enormt ledsam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar