Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 27 maj 2009

Malmö

Ännu en dag då Elias har svårt att komma upp på morgonen. Mår inget vidare. När han väl kom upp hämtade han krafter i soffan en stund innan han kom ut i köket. Fick i sig ca: en halv deciliter fil. Kopplade upp sig mot skolan. Då blir han sååå glad och får sån energi. Han säger själv att just nu är detta det bästa tänkbara. Orkar inte vara på skolan, fastän det är det han längtar efter allra mest. För oss är det också så härligt att se - när han skojar och är med de andra i klassen. Han klasskompisar verkar tycka att skype är som om det var världens naturligaste sak. Anton var så söt när han sjöng igår...
Både Chrille och jag hade ärenden i Malmö så Elias fick följa med. Träffade Karin en sväng när vi valde pärlor. Att Elias inte äter, stressar oss en del, så när vi var här i Malmö, fick Elias välja fritt vad han var sugen på. Thai mat. Perfekt, för jag har hittat ett litet Thaiställe som är ytterst billigt och dessutom urgott. 2 valfria rätter för 45:-. Ayutthaya på Bergsgatan 4. Elias fick välja och fick i sig lite mer än 1 stort grillspett med kyckling och "godkänt" mycket av ris och jordnötssås. Vi tog med oss mat hem till tjejerna också. Och när det var dax för dem att äta - ja, då norpade Elias till sig ett spett till. Gött!
Bea lyckades få med sig Tova hem och leka. Det är roligt för henne, eftersom vi inte "hittat" någon här som hon kan springa över och leka med. Övervägande antal grannar är pensionärer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar