Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 12 maj 2009

Henke, Figge & Alnarpsparken

Elias känner sig som vanligt inte bra. Han vill åka till sjukhuset. Lyckades få i honom nästan en hel macka till frukost. Eftersom Henke skulle komma till sjukhuset idag, gjorde Elias en egen ängel till Henke. Gjorde sig färdig i god tid. Han var spänd över att få träffa honom live!
Idag skulle vi ändå upp till sjukhuset för att få dagens besked om vilken behandling Elias ska ha idag. Vi var där strax vid 13.00 och gick rakt i armarna på Elias klasskompis Ola, som precis avslutat sin pianokonsert han haft i ljusgården. Men Ola var go och spelade den en gång till speciellt för oss.
Sen Ola gått, försvann Elias in på sjukhusskolan och bytte om till sin Henketröja. Snaaaart kom Henke. Vilken härlig Henke! Så sympatisk och genuint go. Så himla go och trevlig mot alla barnen. Tog sig tid och prata med dem alla och skrev autografer. Figge kom, Tobba, SvenBjörn, Einar och Helga med. Alla ville vi träffa Henke.
Efter denna stora händelse körde vi iväg på en picknick till Alnarpsparken (som man aldrig kan besöka för mycket). Oooh, vad det är vackert! Man mår så bra här! Miljön är den bästa tänkbara! Allt är vackert och ger en energi. Att vädret var helt underbart gjorde det bara ännu bättre.
AlnarpsslottetIslänningarna Svana, Tobba, SveinBjörn under blom.

Beatrice och Helga i ett träd.
Tulpaner i blom.
Picknick framför slottet i parken.

1 kommentar:

  1. åh....så kul för Elias att få träffa Henke.....Piggar upp.....Kramen till er

    SvaraRadera