Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

söndag 19 april 2009

Elias, mitt emellan två världar!

Elias bli bara bättre. Det känns som om han är på väg mot sitt gamla jag. Inte sjuk, inte frisk, emellan 2 världar! Han vaknade tidigt och var hungrig. Käkade bra och ville in i duschen. Nya, rena kläder och sedan ville han ut på promenad. Jag trodde han ville ut i korridoren men icke! han skulle till Pressbyrån och gick hela vägen fram & tillbaka. När vi var nere i stora entrén på blocket så var det en patient som klappade ih0p mitt framför oss och personalen fick ringa på stora larmet. Akutvagn mm kom fram i en fart och jag såg på Elias att han inte tyckte om vad han såg så vi "skyndade" vidare upp till avdelningen. Käkade lunch och sen kom storebror Anton och klasskompisen Melanie. Dom spelade lite spel, kollade tv och slappade innan Melanie skulle vidare.

Jag har inte riktigt fattat ännu hur dålig han var för bara ett par dagar sedan och nu, så bara flyger han iväg (allt är relativt).

Mamma har varit iväg med Bea på handbollsturnering och Bea lånades in för att laget var 1 spelare kort. Det gick så där med vinster men det viktigaste var ändå att alla hade kul!

Ikväll ska vi äta Isländskt lamm och det ser vi alla framemot. Våra kära vänner Tobba och Svenbjörn tittade förbi som hastigast och förvånades, även dom, av Elias tillfrisknande.



Grabbarna hade jättekul åt nått på Youtube och Anton såg ut till att trivas med att lillebror äntligen är bättre. Snart så ska dom ut & lira fotboll och hitta på annat bus. Nu väntar vi bara på övriga i familjen innan vi ska iväg på middag.

7 kommentarer:

  1. Underbart att se och höra att Elias äntligen bättrat på sig,man blir så glad.Vi ses i morgon kram cilla m fam

    SvaraRadera
  2. Skönt att se att det går framåt. Elias är en riktig kämpe :)
    Läste innan om din boss - så jävla förbannad jag blev. Vissa är bara för mycket.

    Ha det så gott
    Lowes Pappa Sven

    SvaraRadera
  3. Vad glad man blir när man läser och ser det här att Elias äntligen mår bättre! Hans leenden är otroligt söt! Kämpa vidare Elias. Du kommer bli frisk! Vi älskar dig!
    Kram
    Jenny från Munspelet

    SvaraRadera
  4. Såååå skönt att höra!!!! Verkligen glad att höra att Elias mår bättre o bättre!!! Ni är ritiga kämpar! KramKram Sara

    SvaraRadera
  5. vad glad man blir när man läser o ser Elias mår bättre! Hans leende är otroligt söt o det vill vi verkligen se! Kämpa vidare Elias, du kommer bli frisk. Vi älskar dig!
    Bamse karm
    Jenny från Munspelet

    SvaraRadera
  6. Snygga bilder, hoppas ni överåt av islänska lammet, det bästa som finns!!!!
    kramis till er alla, hang in there boy, pussi puss
    din Tobba

    SvaraRadera
  7. Herlig å se helten vår med et smil rundt munnen, DET varmer laaangt inne i hjertet!!!! Må jo si dere beskriver Elias akkurat slik som jeg har tenkt, han blir jo i bedre form.....men ikke frisk og ikke kjempedårlig. Dere har det jammen tøft og dere skal vite at varme tanker kommer fra Norge. Vi tenker masse på dere og i går satt Elisabeth og jeg her å kikket, da sa Elisabeth "Mamma, jeg er heldig likevel". Så enten dere vil eller ikke, så hjelper dere oss å takle vår hverdag bedre enn før vi ble "kjent" med dere!!
    I dag venter vi bare på telefon fra sykehuset og vi håper på å bli utskrevet fra permisen og ikke innlagt igjen ;-)

    Kjempe videre alle sammen, dere er fantastiske mennesker alle sammen!!!

    Koser og styrkeklemmer fra meg og mine

    SvaraRadera