Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 22 april 2009

Storbesök från Lugi





Idag var det finfint besök från Lugi handboll. Nr 13 Niklas Gudmundsson & nr 11 Anders Hallberg kom tillsammans med Elias tränare Figge. Ni kan tro att ögonen höll på att poppa ut på Elias när dom kom in i rummet. Det var Figge som hade ordnat så att Elias fick detta fina besök. Vi känner inte till någon annan person som har ett så stort hjärta som Figge. Han har ställt upp så mycket för Elias sedan han blev sjuk så att vi inte nog kan tacka honom.




Grabbarna från Lugi stannade på en improviserad fika med marängtårta, glass & hallon innan dom tittade runt på avdelningen guidade av Elias. Lekterapin fick också ett besök innan dom fick bege sig vidare. En ny handboll överlämnades till Elias där grabbarna i handbollslandslaget skrivit sina autografer. Niklas & Anders skrev en hälsning till alla barnen som vi ska plasta in och sätta upp ute vid receptionen. Där får den sitta brevid dom andra hälsningarna från bl a. Carola, Karolina Klüft, Sanna Nielsen & Markoolio. Alla Lundabor vet i varje fall vem dom är!

3 kommentarer:

  1. Trevligt med finbesök Elias!
    Krya på dig ;) lillkillen;D

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ni sa ju att ni hade en blogg, så jag letade genast reda på den (det var inte så svårt). Vi träffades idag på middagen. När Leon var sjuk gjorde vi en blogg till honom också, jag vet inte om ni sett den kanske (det ligger ju en länk på barncancerföreningen). Jag skriver in den så ni borde hitta den om ni klickar på oss.
    Vi ses!
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Så härligt att se ditt leende Elias! Vi gläds alla åt dina framgångar och Lugi´s oxå förstås! Kramizar Cathrine

    SvaraRadera