Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

onsdag 29 april 2009

Leverbiopsi och benmärgsprov

Chrille körde Elias i förväg in till avdelningen tidigt på morgonen. Jag stannade hemma och fixade lite med disk och annat. Träffade KarinA som hastigast innan hon var gullig och körde in mig.
Det var planerat att Elias skulle upp till op. kl.11.00. Idag var de bara 2 timmar och en kvart försenade. Sån tur var, så lyckades Elias somna en stund så han fick lite ro och inte känna hungern. Sövningen gick bra och han var på op. i 1 timme och en kvart. Sen var han tvungen att stanna på uppvaket i 2 timmar. Gissa om han var helt ursur!? Hungrig som en varg och har dessutom strikt sängläge i 24 timmar.
När han kom ner på avdelningen fick han en stor tallrik mat som han mumsade på!
Chrille och systrarna kom också på besök. Idag bjöds det på pizza som barncancerföreningen står för. Dessa onsdagar som är så oerhört viktiga för oss - för alla här. Det är de enda dagar som vi äter middag tillsammans i familjen.
Till Georg speciellt; Elias har inte släppt sin mobil sen han fick den! Han är så stolt och glad för den! Mobbar ut oss andra som inte har en sån tjusfull och häftig.

1 kommentar:

  1. Jeg er så glad for at Elias er på beina igjen, men ennå er det en vei igjen for dere!! Håper og tror at deres fantastiske gutt får bli helt frisk snart :)

    Styrkeklemmer og varme tanker til dere alle sammen :o)

    SvaraRadera