Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

lördag 25 april 2009

Wild Cats Cupen

Så här glad var Elias hela denna dagen! (Elias sa till läkaren i tisdags att han skulle vara hemma på lördag. Han sa att kanske, men Elias sa att han kunde inte göra nåt åt att Elias inte skulle stanna, för han skulle till handbollscupen!!!).
Elias & Hanna i domarbåset.
Åsa en av Lugi p99s (Elias) goa tränare!
Godisregn pågår!
Lite p99:or på G.
Elias har kul med sina lagkompisar!

Killarna som väntar på att byta av med sina lagkompisar.
Idag hade Elias handbollslag sin egen lilla turnering på Fäladshallen. Elias skulle dit så med det sagt åkte vi dit. Annette satt uppe halva natten och gjorde änglar i massor så att vi kunde sälja i kiosken där man även kunde köpa allt från smågodis till tjocka korvar. Affärerna gick lysande och klubbkassan fylldes på. Många änglar fick nya ägare och vi vill härmed tacka alla dessa för att ni ställer upp för dom sjuka barnen på avdelning 64. Elias åkte runt i sin rullstol mellan de olika hallarna och hade god hjälp av Hanna och dom andra i laget. Alla lagen gjorde strålande insatser och det är kul att se dom små liven kämpa om bollen. Lugi´s 2 lag knep guld & silver men vi ser alla som var med och spelade som vinnare!

När vi så småningom kom hem så var det helt underbart! Vi hade haft besök av en städfirma som gnott & fejat runt hela huset. Det var SÅÅÅ SKÖNT! Vi kan inte med ord tacka för denna insats. Du som ordnade detta vet att det var värt otroligt mycket för oss så, TACK! En tjänst ger alltid en gentjänst så vi hörs!

Väl hemma blev det god biff innan Elias skulle tillbaka för en omgång med droppställningen. Han hade ont i sina fötter och var jättetrött men höll sig vaken ett tag innan han somnade med mamma som sällskap. Jag själv och Bea slocknade på soffan framför tv:n i ett ljuvligt doftande hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar