Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

fredag 17 april 2009

Nya kläder!

I morse när jag kom så låg mamma & Elias och drog sig lite. Jag fixade lite snabb frukost och Elias åt 1 st macka, 1 yughurt och 1 glas o´boy!! Strax innan lunch så kopplade vi loss alla dropp och sonden och dök in i duschen. Där satt Elias i 20 minuter utan andningsmask & syrgas! När han var färdig ville han ha sina nya kläder på sig som Annette köpt. Vi fick glada besked från BIVA läkaren som berättade att hans syra/bas prover är jättebra och om han vill vara utan sin "ipap" och andas vanligt med lite syrgas så går det bra. Så mycket han vill kan han få vara utan.




Nu ligger han i sin säng och vill ha mat så jag ska ut i köket och fixa lite köttbullar.

4 kommentarer:

  1. Hoppas pappas köttbullar smakade bra! Vad otroligt skönt att du är bättre nu lilla kusin.

    SvaraRadera
  2. Hej till er ALLA!
    Härliga nyheter att få ta del av! Så skönt att det nu går i rätt riktning!!!

    Vill också passa på att skicka ett stort GRATTIS ELIAS på din namnsdag! Hoppas att du har fått en riktigt fin dag idag!
    Kramar från familjen Nordén / Charlotte

    SvaraRadera
  3. Hej Elias!
    Mormor o Morfar vill gratta dig på din namnsdag. Sen tycker Jag att det är så roligt att det äntligen vänt till bättringsvägen. Det har varit en tuff period för alla inom familjen o vänner som följt bullertinerna om dig. Men nu verkar det gå på rätt håll. Stå på dig Elias, våra tummar är ganska välkramade. Kram från Mormor o Morfar

    SvaraRadera
  4. Idag när vi tittade på almanackan och såg att det var Elias som hade namnsdag så tänkte vi på dig extra mycket och någon sa att vi måste säga grattis. Så vi vill bara säga att du ofta finns i våra tankar. Grattis på namnsdagen! Stor kram fån Karin och alla barn i klass 2 på Munspelet.

    SvaraRadera