Elias

Elias
Elias har cancer, men cancern har inte honom

tisdag 28 april 2009

Teater


Elias mådde ganska kasst på förmiddagen. Hade ont i huvudet och var trött. Somnade i kökssoffan trots vi hade köket fullt av grannar i full planering av staketbygge.
Men när klockan var 13.45 bestämde sig Elias för att han ville se på teatern som hans klasskompis Melanie är med i, som startade kl.14.00. Så det blev att akut slänga in rullstolen i bilen, en hutt morfin och ett snabbt samtal till skolan - "ring frökens mobil och be dem hålla dörren så vi kommer in!". Oj, vad han mös när han fick träffa sina klasskompisar! En klasskamrat har det också blivit, Lania. En ursöt tjej som hoppat upp från 3:an.
Teatern var slut 15.00 och då skulle Elias vara tillbaka för sin behandling... Lite försenade hoppade han ner i sin säng på sjukan innan han fick sitt dropp. Åsa handbollstränare kom förbi och gav Elias en Kalle pocket och kidnappade hela tavlan med änglar. Hon är bara för go!
När behandlingen nästan var klar halv 6, kom läkaren in och meddelade att Elias ska sövas i morgon bitti. Fastande from kl. 5.00 på morgonen. Hans vita och trobocyter sjunker och man vill kontrollera benmärgen. Återfall? (Han har ju inte haft någon cellgiftsbehandling på 5 veckor..). Sen ska det bli en leverbiopsi i samma veva. Jaha! Det här var planerat till nästa vecka på torsdag, så man blir ju lite nervös.
Efter detta körde jag hem Elias och sen iväg igen och handla mat. Det är lite ekohall i kylen och i fruktskålen... Framåt åtta kom vi tillbaka och sen var det att sätta sig och äta.
Mitt favvoprogram House börjar 21.00 och jag såg väl kanske den första halvtimmen innan jag somnade i soffan.

1 kommentar:

  1. Neeeei, det får ikke være tilbakefall!!!!!! XXX alt jeg eier for at det ikke er det.
    Dere er i mine tanker og jeg ønsker dere alt godt som finnes her på kloden!!!

    Varme styrkeklemmer fra meg

    SvaraRadera